VIDEO/ Tim Kane: Trump ka ekipin e ëndrrave të politikës së jashtme -Albpress Daily News
Published On: Mër, Mar 14th, 2018

VIDEO/ Tim Kane: Trump ka ekipin e ëndrrave të politikës së jashtme

Shpërndaj
Tags

Kandidati republikan për kongres Tim Kane peshon vendimin e Trump për të zëvendësuar Sekretarin e Shtetit Rex Tillerson me drejtorin e CIA-s, Mike Pompeo.

Një mik i vjetër dhe kolegu i Pompeo, Kane shpreh përkrahjen absolute për vendimin e Trump. Kane thotë se Trump ka ekipin e ëndrrave të politikës së jashtme.