VIDEO/ Stop ISIS-izmit të Shqipërisë... -Albpress Daily News
Published On: Die, Qer 10th, 2018

VIDEO/ Stop ISIS-izmit të Shqipërisë…

Lëvizja AntiSoros në Facebook ka bërë një video sensibilizuese ku i bëhet thirrje qytetarëve që të ngrihen dhe ti thonë ‘jo’ shpopullimit dhe ISIS-izmit të Shqipërisë.