Vesh bokse apo tanga...' Vogëlushja 'lë me gojë hapur' Renato Mekollin -Albpress Daily News
Published On: Mar, Pri 3rd, 2018

Vesh bokse apo tanga…’ Vogëlushja ‘lë me gojë hapur’ Renato Mekollin

Shpërndaj
Tags

Një nga të ftuarit në emisioni ‘Në kurthin e Piter Pan’ ka qenë shefi i kuzhinës Renato Mekolli.
Fëmijët, pjesë e emisionit kanë befasuar sërish me pyetjen e tyre pikante.

“Ti vesh bokse apo tanga?”, e pyeti një nga fëmijët Renaton i cili nisi të qeshte i habitur dhe paksa i sikletosur.

“Asgjë”, u përgjigj Renato duke qeshur dhe pa fshehur habinë për pyetjen që iu drejtua.