Category Tatimet Archives -Albpress Daily News
Tag archive for ‘Tatimet’
By Albpress News On E martë, Gusht 14th, 2018
0 Comments

Bizneset e reja, Tatimet: U hapën 1,531 subjekte

Bizneset e reja të hapura në zonat bregdetare për periudhën qershor– gusht janë rritur 58 për qind në krahasim me një vit më parë. Për këtë periudhë, në zonat bregdetare janë regjistruar 1,531 More...

By Albpress News On E hënë, Gusht 13th, 2018
0 Comments

Tatimet: Numri i bizneseve të reja në bregdet u rrit me 58%

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka publikuar të dhënat më të fundit në lidhje me bizneset e reja të regjistruara në zonat turistike. Sipas të dhënave të Tatimeve, Saranda mban rekordin për numrin More...

By Albpress News On E premte, Gusht 10th, 2018
0 Comments

Tatimet afat bizneseve deri në 20 gusht për pagesën e…

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, njoftoi sot gjithë tatimpaguesit (shoqëritë tregtare/personat juridikë), të cilët sipas ligjit “Për tregtarët dhe shoqëritë tregtare” kanë marrë vendimin e destinimit More...

By Albpress News On E martë, Gusht 7th, 2018
0 Comments

Tatimet nuk ndalen, mbi 20 mije bizneseve u vendoset barra hipotekore…

Qershori i këtij viti ka shënuar një shifër rekord të bizneseve të cilëve u është vendosur masa e barrës siguruese apo hipotekore nga ana e administratës tatimore. Sipas të dhënave zyrtare të Drejtorisë More...

By Albpress News On E shtunë, Gusht 4th, 2018
0 Comments

Tatimet “zbarkojnë” në veri të Shqipërisë, bllokohen biznese të njohur

Pas goditjes së informalitetit, shumë të përhapur, ndër subjektet e sektorit turistik në jug të vendit, strukturat e Drejtorisë së Hetimit Tatimor, Rajoni Verior, kanë intensifikuar kontrollet në shoqëritë More...

By Albpress News On E enjte, Gusht 2nd, 2018
0 Comments

Tatimet: Në turizëm janë punësuar 15 mijë persona të rinj gjatë këtij sezoni

Drejtoria e Përgjitshme e Tatimeve ka dhënë informacion rreth rezultateve të arritura në kuadër të zbatimit të planit të detajuar të masave, me qëllim mbarëvajtjen e sezonit turistik veror, uljen e More...

By Albpress News On E martë, Korrik 31st, 2018
0 Comments

Tatimet, sot afati i fundit që kanë bizneset për të dorëzuar…

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, njofton shoqëritë tregtare dhe personat fizikë, se afati i fundit për dorëzimin e vendimi të organit përgjegjës/vendimin e personit fizik për destinimin e fitimit pas More...

By Albpress News On E hënë, Korrik 30th, 2018
0 Comments

Tatimet i mbyllën biznesin, ja letra që pronari i restorantit i dërgon Ramës…

Pas bllokimit nga Tatimet për moslëshim të kuponit tatimor të restorantit ‘San Francisco’ në Shkodër, ka reaguar pronari Nikolin Shqau. Me një letër të hapur drejtuar Edi Ramës dhe ministrit të Financave More...

By Albpress News On E premte, Korrik 27th, 2018
0 Comments

Tatimet reprezalje në jug të vendit/ Ja sa subjekte janë bllokuar…

Drejtoria e Hetimit Tatimor Rajoni Jugorka vijuar kontrollet në bizneset që ushtrojnë aktivitetin në zonat turistike, për të reduktuar evazionin fiskal, në kuadër  të zbatimit të planit të masave për More...

By Albpress News On E enjte, Korrik 26th, 2018
0 Comments

Kontrollet në bregdet, qershor-korrik/ Tatimet: Në 5 mijë biznese, shkeljet 72,5 milionë lekë

Në nisje të sezonit turistik, Administrata Tatimore nisi kontrollet në zonat bregdetare me qëllim uljen e evazionit fiskal, rritjen e të ardhurave, rritjen e numrit të vendeve të punës si dhe ndërgjegjësimin More...