Tag archive for ‘profesione’
By Albpress News On E diel, Korrik 8th, 2018
0 Comments

Ja profesionet që dali nga tregu në Shqipëri…

Jurgen Pashuku, për më shumë se dy vjet, punon si menaxher i rrjeteve sociale. Ky profesion, edhe pse i ri, është mjaft i përhapur veçanërisht te moshat e reja. Numri i të rinjve që kanë zgjedhur këtë More...

By Albpress News On E diel, Korrik 1st, 2018
0 Comments

50.000 vende të lira pune në Gjermani, ja sektorët që kërkohen

Ministri gjerman i Shëndetësisë Jens Spahn do të kërkojë ndihmë në Evropën Juglindore për zgjidhjen e problemit me mungesën e personelit në shëndetësi. Në veçanti në Kosovë dhe Shqipëri ka një More...

By Albpress News On E enjte, Maj 31st, 2018
0 Comments

Zbuloni profesionet më fitimprurëse, ja cilët u paguan më shumë…

Nëse jeni në kërkim të një pune që paguhet mirë, bankat dhe shoqëritë e sigurimit do të ishin idealet. Sipas të dhënave të INSTAT, të përditësuara për 2017-n, “aktivitetet financiare dhe të sigurimeve” More...

By Albpress News On E diel, Gusht 6th, 2017
0 Comments

Zbulohen profesionet e deputetëve të rinj, ja formimi që mbizotëron

Parlamenti i legjislaturës së re do të ketë në pjesën më të madhe të tij deputetë me formim juridik. Nga një verifikim i profesioneve të deputetëve të rinj, rezultojnë se rreth 40 prej tyre kanë More...

By Albpress News On E diel, Gusht 6th, 2017
0 Comments

Gjermania ka nevojë për punëtorë, ja kriteret dhe profesionet

Në vitin 2014, Shqipëria, Kosova dhe Serbia, përkundër rezistencës së të Gjelbërve, u shpallen nga Gjermania si vende të sigurta për kthimin e refugjatëve. Për pasojë, azilkërkuesit nga këto vende More...