Category nadia Archives -Albpress Daily News
Tag archive for ‘nadia’
By Albpress News On E mërkurë, Korrik 11th, 2018
0 Comments

Ekspertja e seksit: Martesa është për idiotë, nuk është natyrale të bëni…

Pasi kishte thënë se nuk shoqërohet me shoqet e saja kur mbesin shtatzënë dhe se masturbimi duhet të mësohet në shkolla, shkrimtarja kontroversiale Nadia Bakodiais tani i ka ndarë mendimet e saj sa i përket More...