Category miliona usd Archives -Albpress Daily News
Tag archive for ‘miliona usd’
By Albpress News On E mërkurë, Korrik 11th, 2018
0 Comments

Qeveria merr një tjetër borxh/ 50 mln usd do të përdoren për…

Qeveria shqiptare pritet të marrë një hua prej 50 milionë dollarësh, e cila do të shpenzohet për projektin e konektivitetit të rrugëve rajonale dhe lokale. Marrëveshja që do të lidhet me Bankën Ndërkombëtare More...