Tag archive for ‘ligj’
By Albpress News On E martë, Korrik 10th, 2018
0 Comments

Ja ndryshimet në ligjin për taksat e tatimet

Kuvendi miratoi propozimet e qeverisë për disa ndryshme në ligjin e Tatimit mbi Vlerën e Shtuar, atë për tatimin mbi të ardhurat si dhe taksat vendore. Kjo u cilësua nga qeveria si paketa e mesvitit dhe More...

By Albpress News On E premte, Qershor 22nd, 2018
0 Comments

Qeveria ligj për rikthimin e eshtrave të Enver Hoxhës në Varrezat e Dëshmorëve

“Qeveria i ka dërguar Parlamentit një ligj për statusin e Dëshmorit të Atdheut, mes te cilit hapet rruga që Enver Hoxha, Mehmet Shehu, gjithë anëtarët e byrosë kriminale, të marrin statusin e dëshmorit”. More...

By Albpress News On E mërkurë, Gusht 16th, 2017
0 Comments

Ligji i ri/ Kategoritë që përfitojnë nga skemat për kompensimin e pronarëve

Kompensim në të holla dhe kompensim fizik, apo edhe raste ku këto dy skema ‘tradicionale’ mund të aplikohen të kombinuara. Janë këto tre mundësitë e zgjedhjes për pronarët që janë njohur me masën More...