Category lame Archives -Albpress Daily News
Tag archive for ‘lame’
By Albpress News On E enjte, Shtator 13th, 2018
0 Comments

Banesat e ndëtuara para vitit 1991, ja si mund të legalizohen/ Proçedurat

Drejtori i ALUIZNI-t, Artan Lame, njoftoi sot qytetarët që kanë banesa apo objekte të ndërtuara para vitit 1991 dhe që nuk zotërojnë dokumentin e pronësisë, të paraqiten pranë zyrave të ALUIZNI-t duke More...

By Albpress News On E premte, Korrik 20th, 2018
0 Comments

Banesat e ndërtuara para vitit 1991, qeveria merr vendim si do të regjistrohen

Drejtori i përgjithshëm i ALUIZNI-it, Artan Lame, ka njoftuar sot për vendimin e fundit të marrë nga Këshilli i Ministrave lidhur me banesat e ndërtuara para vitit 1991. Deklarata e plotë e Artan Lames: Në More...

By Albpress News On E mërkurë, Qershor 6th, 2018
0 Comments

Lista e zezë e ALUIZNI-t, ja ndërtuesit që penalizohen

Drejtoria e Përgjithshme e ALUIZNI-t bën ndryshime në të ashtuquajturën “listën e zezë”, e publikuar një javë më parë. ALUIZNI njofton këtë të mërkurë se: “122 subjekte ndërtues ju përgjigjën More...