Tag archive for ‘kompania’
By Gjergji On E premte, Qershor 8th, 2018
0 Comments

Air Albania, ja kush është ortaku shqiptar i kompanisë…

Qeveria Shqiptare urdhëroi kompaninë shtetërore të kontrollit të ajrit Albkontroll të krijojë një kompani nën bashkëpronësi me Turkish Airlines dhe një kompani të saporegjistruar në Vlorë me emrin More...