Category gjyqtare Archives -Albpress Daily News
Tag archive for ‘gjyqtare’
By Albpress News On E premte, Shtator 14th, 2018
0 Comments

KPK e konfirmoi në detyrë, por Komisioneri Publik kërkon shkarkimin e gjyqtarit

Komisioneri Publik ankimon vendimin e KPK-që rinkonfirmoi në detyrë gjyqtarin Gentian Medja. Njoftimi i Komisioneri Publik: Komisioneri Publik, brenda afatit ligjor, ka ushtruar ankim në Kolegjin e Posaçëm More...

By Albpress News On E martë, Gusht 28th, 2018
0 Comments

Ja kandidatët për gjyqtar në Kushtetuese, emrat

Kuvendi i Shqipërisë ka shpallur listën me 7 kandidatë për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese. Mes emrave të kandidatëve janë edhe ish-ministri i Drejtësisë në qeverinë socialiste, Ilir Panda, dhe ish-Kryeprokurori, More...

By Albpress News On E mërkurë, Gusht 22nd, 2018
0 Comments

Gjykata e Lartë thirrje gjyqtarëve: Kandidoni për KLGJ, ja kushtet …

Gjykata e Lartë njofton qe gjyqtaret e Gjykatave te Apelit jashte te Tiranes qe jane te interesuar per pozicionin e anetarit te Keshillit te Larte Gjyqesor, te aplikojne. “Në procesin e krijimit të Këshillit More...

By Albpress News On E martë, Gusht 14th, 2018
0 Comments

KPK e konfirmoi në detyrë, Komisioneri Publik ankimon vendimin për gjyqtaren e Tiranës

Vetem pak pasi KPK rikonfirmoi në detyrë gjyqtaren e Tiranës, Alma Brati, pasi kaloi në testin e Vetingut, vjen ankimimi i Komisionerit Publik kundër këtij vendimi. “Komisioneri Publik vlerëson se vendimi More...

By Albpress News On E mërkurë, Gusht 8th, 2018
0 Comments

Ja 21 ‘peshqit’ që kapi rrjeta e vetingut: “Tani nis faza ndëshkimore”

4 Prilli shënoi seancën e parë publike të verifikimit të anëtarëve të Pallatit të Drejtësisë shqiptare. Komisioni i Kualifikimit shqyrtoi dosjen e anëtares pa mandate të gjykatës kushtetutese Vitore More...

By Albpress News On E mërkurë, Gusht 8th, 2018
0 Comments

Ministria e Drejtësisë kërkon shkarkimin e një gjyqtareje/ Ja paralajmërimi i fortë për…

Ministria e Drejtësisë i ka kërkuar sot Inspektoriatit të Këshillit të Lartë të Drejtësisë të marrë masa deri në shkarkimin e një gjyqtareje, që ka nxjerrë nga burgu një person me precedentë kriminal. “Erida More...

By Albpress News On E enjte, Gusht 2nd, 2018
0 Comments

Zbardhet vendimi i KPK, si kaluan me nota minimale tek aftësitë profesionale gjyqtarët Ukperaj dhe Brati

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka zbardhur ditët e fundit vendimet për dy gjyqtaret Alma Brati e Gjykatës së Tiranës dhe Brikena Ukperaj e Gjykatës së Apelit Vlorë. Të dyja këto gjyqtare janë kandidate More...

By Albpress News On E mërkurë, Gusht 1st, 2018
0 Comments

KPK rikonfirmon në detyrë gjyqtaren e Gjykatës së Tiranës

KPK ka vendosur konfirmimin në detyrë të gjyqtares së Gjykatës së Tiranës Brunilda Kadi. KPK deklaroi sot se pas shqyrtimit të bërë, gjyqtarja Kadi konfirmohet në detyrë. Ajo shpjegoi para komisionit More...

By Albpress News On E shtunë, Korrik 21st, 2018
0 Comments

Gjata: Vettingu me standarde të dyfishta, nuk ka zbuluar lidhje me krimin të gjyqtarëve …

Zbatimi i vettingut po shoqërohet me kritika, sa i takon procesit të vlerësimit të gjyqtarëve dhe prokurorëve. Juristi Çlirim Gjata, duke folur lidhur me proces çështje në emisionin “Kjo javë” me More...

By Albpress News On E premte, Korrik 20th, 2018
0 Comments

Vetingu/ Dalin shifrat e DSIK: 200 gjykatës e prokurorë, kontakte me krimin

Nga 800 gjyqtarë e prokurororë të cilët po i nënshtrohen procesit të rivlerësimit, 200 janë cilësuar paraprakisht të papërshtatshëm nga Drejtoria e Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar (DSIK). More...