Tag archive for ‘femra’
By Albpress News On E martë, Korrik 10th, 2018
0 Comments

Rrëfehet prostituta: Ja ku gabojnë meshkujt në seks

Secili mashkull mendon se në krevat është më i miri, por duhet ta pranojnë që bëjnë gabime të caktuara në momente intime. Kryesisht meshkujt fajësohen për ndërlikimet që kanë gjatë aktit dhe mos More...

By Albpress News On E enjte, Korrik 5th, 2018
0 Comments

Cila ngjyrë i përshtatet më shumë personalitetit tënd?

Ngjyrat janë një pjesë shumë e rëndësishme e jetës sonë. Ngjyrat që veshim, ndikojnë në humor, në gjendjen emocionale, madje ndikojnë edhe te përshtypjet që krijojnë të tjerët për ne. Ngjyrat More...

By Albpress News On E mërkurë, Korrik 4th, 2018
0 Comments

Pasi ta shikoni këtë video, do të ndryshoni mendimin për abortimin

Shumë shpesh kemi dëgjuar për abortin! Madje edhe në mediat dhe vendet e mëdha diskutohet nëse është e ligjshme ose jo të kryhet aborti. Sigurisht, është një gjë e dhimbshme, por ka raste dhe situata More...

By Albpress News On E mërkurë, Korrik 4th, 2018
0 Comments

Më thuaj çfarë këmbe ke, të tregoj ç’këpucë të zgjedhësh!

Në varësi nga proporcioni i gishtërinjve në lidhje me gishtin e madh, mund të jetë greke, latine ose egjiptiane. Forma e tyre sugjeron cilat këpucë duhet të vishni dhe zbulon tipare të caktuara të karakterit A More...

By Albpress News On E diel, Korrik 1st, 2018
0 Comments

Fakte interesante dhe pak të njohura rreth gjoksit të femrave

Shumë prej nesh mendojnë se ne i dimë të gjitha që duhet të dimë për gjinjtë tanë, me dashuri të referuara si “boobs”, por kjo nuk është kështu, pasi ne ende kemi pak ose aspak njohuri More...

By Albpress News On E mërkurë, Qershor 27th, 2018
0 Comments

Si duken meshkujt, të cilët kanë më shumë partnere seksuale?

Kohë më parë është bërë një hulumtim në të cilin kanë marrë pjesë 60.058 meshkuj dhe femra heteroseksuale, të cilët kanë dhënë informacione për numrin e partnerëve të tyre seksualë, gjatësinë More...

By Albpress News On E mërkurë, Qershor 27th, 2018
0 Comments

Për vajzat që duan trup të mirë: Tri mënyra për të fituar një bark të rrafshët

Beli është pjesa e trupit për të cilën më së shumti karakterizohen dy gjinitë. Pesha e tepërt, e në veçanti barku i plotë dhe me plot dhjam, ndikon në vetëbesimin e vajzave, por edhe të meshkujve. Megjithatë, More...

By Albpress News On E diel, Gusht 20th, 2017
0 Comments

Ëndrra e të gjithë burrave bëhet realitet, krijohet kukulla e seksit që nxjerr jashtë loje femrat

Kukullat e seksit janë bërë një kërcënim serioz për femrat. Atyre u bërë një modifikim teknologjik, i cili bën që lëkura e kukullave të jetë njësoj si ajo e femrave. E themi këtë sepse “lëkura” More...

By Albpress News On E diel, Gusht 13th, 2017
0 Comments

7 gabimet që 99% e femrave i bëjnë

Ekziston miti se njerëzit bien në dashuri në shikim të parë dhe se dashuria e tyre është e pavdekshme. Megjithatë, nuk diskutohet rreth asaj se si dikush mund të posedojë një shtëpi, të bëjë një More...

By Albpress News On E martë, Gusht 8th, 2017
0 Comments

Koha mesatare e zgjatjes së seksit: Dallimi midis femrave do t’ju befasojë!

Më të kënaqura seksualisht janë danezet, të cilat kanë thënë që në seks kënaqen 44 minuta. Besoni apo jo, femrat e pjesëve të ndryshme të botës përjetojnë dallime të mëdha kur është fjala për More...