Category euro Archives - Page 2 of 6 -Albpress Daily News
Tag archive for ‘euro’
By Albpress News On E enjte, Gusht 16th, 2018
0 Comments

FOTO/ Kursi i këmbimit, si paraqiten raportet mes euros, dollarit, lekut…

Banka e Shqipërisë zbaton një regjim të lirë të kursit të këmbimit. Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor. Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë More...

By Albpress News On E mërkurë, Gusht 15th, 2018
0 Comments

FOTO/ Kursi i këmbimit, ç´po ndodh me euron dhe dollarin…

Banka e Shqipërisë zbaton një regjim të lirë të kursit të këmbimit. Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor. Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë More...

By Albpress News On E martë, Gusht 14th, 2018
0 Comments

Euro para kolapsit?

Euro do të pësojë kolaps pa garancitë e BQE-së, paralajmëroi sot partia italiane e Ligës Veriore. Sipas parashikimit të tyre, euro do të shembet nëse Banka Qendrore Evropiane nuk ofron një garanci në More...

By Albpress News On E martë, Gusht 14th, 2018
0 Comments

FOTO/ Kursi i këmbimit, lajme të mira për Euron

Banka e Shqipërisë zbaton një regjim të lirë të kursit të këmbimit. Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor. Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë More...

By Albpress News On E hënë, Gusht 13th, 2018
0 Comments

FOTO/ Kursi i këmbimit, ç´po ndodh me dollarin dhe euron…

Banka e Shqipërisë zbaton një regjim të lirë të kursit të këmbimit. Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor. Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë More...

By Albpress News On E diel, Gusht 12th, 2018
0 Comments

Forcimi i lekut ndikoi negativisht me 22 mln euro të ardhurat në buxhet gjatë 5-mujorit

Forcimi i pazakonte i monedhës vendase në tregun vendas të këmbimit dha efekte negative në të ardhurat buxhetore. Mbiçmimi me 10% i lekut ndaj euros ka dhënë efekte negative tek TVSH -ja e importeve, duke More...

By Albpress News On E diel, Gusht 12th, 2018
0 Comments

Kursi i këmbimit, forcohet dollari, por bie euro/ Çfarë po ndodh…

Banka e Shqipërisë zbaton një regjim të lirë të kursit të këmbimit. Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor. Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë More...

By Albpress News On E enjte, Gusht 9th, 2018
0 Comments

Çfarë po ndodh me euron? BSH paralajmëron se ndërhyrjet në kursin e këmbimit do të vijojnë

Edhe pse inflacioni është rritur me ritme pak më të larta këtë vit rreth nivelit 2 %, Banka e Shqipërisë deklaroi sot nëpërmjet raportit periodik të politikës monetare se, forcimi i kursit të këmbimit More...

By Albpress News On E hënë, Gusht 6th, 2018
0 Comments

Fluksi i emigrantëve i jep goditjen e fundit euros, ç´po ndodh me monedhën europiane

Radhët e shtuara në kufijtë tokësorë, fluksi i lartë i mbërritjeve në tragetet e Durrësit dhe Vlorë dhe lëvizjet e mëdha në aeroportin e Rinasit janë tipike për çdo fillim gushtit. Teksa emigrantët More...

By Albpress News On E hënë, Gusht 6th, 2018
0 Comments

Kursi i këmbimit valutor, ç´po ndodh me euron dhe dollarin

Kursi i këmbimit të monedhave të huaja me lekun, sipas Bankës së Shqipërisë, sot paraqitet:  More...