Category emri i ri Archives -Albpress Daily News
Tag archive for ‘emri i ri’
By Albpress News On E martë, Qershor 12th, 2018
0 Comments

Zaev: Nga sot do të kemi Republikën e Maqedonisë së Veriut

Sot është një ditë më e mirë, më shumë perspektivë dhe ditë më të mira për Maqedoninë po vijnë. Kemi një marrëveshje historike mes Greqisë dhe vendit tonë. Me këtë marrëveshje do të kemi More...