Category dhoma Archives -Albpress Daily News
Tag archive for ‘dhoma’
By Albpress News On E mërkurë, Qershor 13th, 2018
0 Comments

Jep shtëpi apo dhoma me qera, ja sa duhet të paguash tatimin…

Ata që japin dhoma apo apartamente me qira gjatë sezonit turistik duhet të bëjnë vetëdeklarimin dhe të paguajnë tatimin mbi të ardhurat në masën 15 %. Ndaj, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve bën apel More...