Category dhembe Archives -Albpress Daily News
Tag archive for ‘dhembe’
By Albpress News On E premte, Korrik 20th, 2018
0 Comments

Ushqimet që po ju dëmtojnë dhëmbët!

Larja e rregullt e dhëmbëve, shpëlarja e gojës, pastrimi me fije dhe kontrollet e rregullta te dentisti janë shumë të rëndësishme për të patur dhëmbë të shëndetshëm, por kjo nuk do të thotë se More...

By Albpress News On E mërkurë, Korrik 11th, 2018
0 Comments

Ja 8 këshilla të thjeshta që t’i evitoni dhe zhdukni dëmtimet nga dhëmbët

Dhëmbët janë pjesë me rëndësi estetike dhe shëndetësore për njeriun dhe sigurisht secili nga ne dëshiron të ketë dhëmbë të bardhë dhe të shëndetshëm. Megjithëse ekziston një besim i zakonshëm More...