Category Dalin emrat Archives -Albpress Daily News
Tag archive for ‘Dalin emrat’
By Albpress News On E shtunë, Janar 13th, 2018
0 Comments

Dalin emrat, ja deputetët ‘memecë’ të Kuvendit. 18 thanë vetëm…’betohem’

Plot 18 deputetët kane thene vetem nje fjale ne tre muajt e pare te Kuvendit te ketij viti. “Kane thene vetem “betohem” dhe 20 deputetët më me shumë fjalime në seancat plenare shtator-dhjetor 2017……”- More...