Category borxh Archives -Albpress Daily News
Tag archive for ‘borxh’
By Albpress News On E mërkurë, Korrik 11th, 2018
0 Comments

Qeveria merr një tjetër borxh/ 50 mln usd do të përdoren për…

Qeveria shqiptare pritet të marrë një hua prej 50 milionë dollarësh, e cila do të shpenzohet për projektin e konektivitetit të rrugëve rajonale dhe lokale. Marrëveshja që do të lidhet me Bankën Ndërkombëtare More...

By Albpress News On E mërkurë, Gusht 23rd, 2017
0 Comments

Paralajmërohen 18,490 biznese shqiptare: Paguani borxhet tek tatimet, përndryshe…

Administrata Tatimore ka përditësuar në faqen zyrtare, listën e plotë të tatimpaguesve me detyrime, të papaguara, tatimore. Lista me 18,490 biznese është objekt i sekuestrove të pasurisë dhe bllokimit More...