Category biznese Archives -Albpress Daily News
Tag archive for ‘biznese’
By Albpress News On E mërkurë, Shtator 19th, 2018
0 Comments

Taksat që do të paguajnë bizneset me xhiro 2 deri në 5 milionë lekë pas hyrjes në TVSH

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, nëpërmjet rubrikës së këshillimit, ka informuar tatimpaguesit me të drejtat dhe detyrimet e kategorisë së tatimpaguesve: “Person Fizik me xhiro 2 deri në 5 milionë More...

By Albpress News On E premte, Shtator 7th, 2018
0 Comments

Personat juridikë nga 0 në 2 mln lekë, ja sa taksa duhet të paguani

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve me mbështetjen e Bankës për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) po ndërmerr një fushatë të gjerë informimi për tatimpaguesit. Platforma e Informimit ofron informacion të More...

By Albpress News On E shtunë, Shtator 1st, 2018
0 Comments

Bizneset në Shqipëri, të gjithë në shitje

Banka, hotele, spitale, industri përpunuese, telekomunikacione, lista e sektorëve ku bizneset janë në shitje është e gjatë. Tregjet shqiptare janë përfshirë dy vitet e fundit nga një ofertë jo e zakontë More...

By Albpress News On E shtunë, Gusht 25th, 2018
0 Comments

Anketa e PNUD: 40% e bizneseve, me staf të paaftë

Mungesa e aftësive vijon të jetë një nga shqetësimet kryesore të bizneseve në vendin tonë në aspektin e punësimit. Të dhënat e anketimit, që ka bërë PNUD (Programi i Zhvillimit të Kombeve të Bashkuara) More...

By Albpress News On E martë, Gusht 21st, 2018
0 Comments

Tatimet: Si kryhet çregjistrimi i personave juridikë, që kryejnë veprimtari jofitimprurëse

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka dhënë informacion lidhur me çregjistrimin e personave juridikë, që kryejnë veprimtari jofitimprurëse. Por ato paralajmërojnë se çregjistrimi tatimor nuk eliminon More...

By Albpress News On E hënë, Gusht 13th, 2018
0 Comments

Tatimet: Numri i bizneseve të reja në bregdet u rrit me 58%

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka publikuar të dhënat më të fundit në lidhje me bizneset e reja të regjistruara në zonat turistike. Sipas të dhënave të Tatimeve, Saranda mban rekordin për numrin More...

By Albpress News On E premte, Gusht 10th, 2018
0 Comments

Tatimet afat bizneseve deri në 20 gusht për pagesën e…

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, njoftoi sot gjithë tatimpaguesit (shoqëritë tregtare/personat juridikë), të cilët sipas ligjit “Për tregtarët dhe shoqëritë tregtare” kanë marrë vendimin e destinimit More...

By Albpress News On E enjte, Gusht 9th, 2018
0 Comments

Ahmetaj i përgjigjet akuzave të PD: Rritja ekonomike 4.5 herë më e lartë se 2013

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj, ka reaguar përmes një postimi në rrjet ndaj akuzave të opozitës lidhur me situatën ekonomike në vend. “Ja e verteta e shifrave mbi punësimin, bizneset More...

By Albpress News On E mërkurë, Gusht 8th, 2018
0 Comments

VIDEO/ Basha: Rekordi i ri i bandës së hajdutëve, sa më gjatë kjo qeveri aq më keq…

“Ja rekordi i ri i bandës së hajdutëve ‘Rilindja’: 45 biznese mbyllen çdo ditë në 2018”, shprehet kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha, në një shënim në rrjetet sociale. “Sa më gjatë More...

By Albpress News On E martë, Gusht 7th, 2018
0 Comments

Tatimet nuk ndalen, mbi 20 mije bizneseve u vendoset barra hipotekore…

Qershori i këtij viti ka shënuar një shifër rekord të bizneseve të cilëve u është vendosur masa e barrës siguruese apo hipotekore nga ana e administratës tatimore. Sipas të dhënave zyrtare të Drejtorisë More...