Category aluizni Archives -Albpress Daily News
Tag archive for ‘aluizni’
By Albpress News On E enjte, Shtator 13th, 2018
0 Comments

Banesat e ndëtuara para vitit 1991, ja si mund të legalizohen/ Proçedurat

Drejtori i ALUIZNI-t, Artan Lame, njoftoi sot qytetarët që kanë banesa apo objekte të ndërtuara para vitit 1991 dhe që nuk zotërojnë dokumentin e pronësisë, të paraqiten pranë zyrave të ALUIZNI-t duke More...

By Albpress News On E martë, Shtator 11th, 2018
0 Comments

KLSH kallzon penalisht juristin dhe hartografin e ALUIZNI-t

KLSH kallëzon në prokurori juristin dhe hartografin e Drejtorisë Rajonale të ALUIZNI-t të Qarku Dibër. Sipas KLSH kjo drejtori ka kryer legalizime të jashtëligjshme për objektet informale, të cilat kanë More...

By Albpress News On E diel, Qershor 17th, 2018
0 Comments

Fshesa tek Aluizni dhe Hipoteka/ 25 punonjës çohen në ndjekje penale

Rreth 25 punonjës të administratës publike, përkatësisht të ZRPP dhe ALUIZNI-t janë dërguar për ndjekje penale vetëm gjatë periudhës 16 prill – 30 maj 2018, të akuzuar për veprën penale të korrupsionit. Këto More...

By Albpress News On E mërkurë, Qershor 6th, 2018
0 Comments

Lista e zezë e ALUIZNI-t, ja ndërtuesit që penalizohen

Drejtoria e Përgjithshme e ALUIZNI-t bën ndryshime në të ashtuquajturën “listën e zezë”, e publikuar një javë më parë. ALUIZNI njofton këtë të mërkurë se: “122 subjekte ndërtues ju përgjigjën More...

By Albpress News On E martë, Gusht 22nd, 2017
0 Comments

ALUIZNI drejt riformatimit, Artan Lame: çdo punonjës do të kalojë testin

Të gjithë punonjësit e ALUIZNI-t do të duhet të kalojnë në një testim për vendin e tyre të punës. Kjo u bë e ditur nga kreu i këtij institucioni, Artan Lame, i cili paralajmëroi nisjen e një riformatimi More...

By Albpress News On E hënë, Gusht 7th, 2017
0 Comments

KLSH kallëzon në prokurori ish-drejtorin dhe 3 ish-përgjegjës të ALUIZNI-t në Korçë

Kontrolli i Lartë të Shtetit ka përfunduar auditimin në Drejtorinë Rajonale të Legalizimit, Urbanizimit dhe Integrimit të Zonave/Ndërtimeve Informale (ALUIZNI), Qarku Korçë, me objekt: “Auditimi i zbatimit More...