Category 3 shtete Archives -Albpress Daily News
Tag archive for ‘3 shtete’
By Albpress News On E mërkurë, Qershor 13th, 2018
0 Comments

Botërori i 2026 do të organizohet në 3 shtete

FIFA ka përcaktuar edhe organizatorët e Botërorit të vitit 2026. Si kurë më parë, eventi më i rëndësishëm i globit do të zhvillohet në 3 shtete, SHBA, Meksikë dhe Kanada. Kongresi vjetori i FIFA-s, More...