Skualifikimi i Ermal Metës, Rai jep vendimin për kantautorin shqiptar -Albpress Daily News
Published On: Enj, Shk 8th, 2018

Skualifikimi i Ermal Metës, Rai jep vendimin për kantautorin shqiptar

Shpërndaj
Tags

Ermal Meta dhe Fabrizio Moro do të vazhdojnë garën e konkurrimit të festivalin më të madh në Itali Sanremo. Lajmi është bërë i dituar gjatë një deklaratëe për mediat nga organzatorët dhe drejtori artistik i Rai.

Në deklaratë thuhet se Ermal Meta dhe Fabrizio Moro do të vijojnë garën në bazë të rregullores së përcaktuar nga festivali.