Si të shpëtoni nga duhani? Ndiqni këto veprime -Albpress Daily News
Published On: Enj, Tet 11th, 2018

Si të shpëtoni nga duhani? Ndiqni këto veprime

Kjo kërkon durim dhe metoda të shëndosha për ta arritur qëllimin. Më poshtë ndiqni shembujt në mënyrë që të ju lehtësohet kjo rrugë:

Vendosni një datë

Është e rëndësishme që të jeni të bindur për vendimin që keni marrë. Mënyrat janë të ndryshme por këshillohet që të përgatiteni për vështirësitë që keni përpara.

Konsumoni perime

Studimet kane treguar që njerëzit që konsumojnë perime 4 herë në ditë e kanë më të lehtë për të hequr dorë nga cigarja.

Hiqni dorë nga alkoli dhe kafja për disa muaj

Nuk ka njeri që pi cigaren dhe mos të dëshirojë ta shoqërojë atë me cigare. Kështu që rrini larg lokaleve në mëngjes më mirë dilni për një shëtitje.

Zëvëndësoni cigaren me ndonjë çamçakëz ose lajthi, arra, fara

Duhet njëra nga këto për të hequr dëshirën dhe vesin e të pirit cigare.

Aktivitetet e ndryshme

Mundohuni të qëndroni i zënë me punë shumicën e kohës. Aktivitet e ndryshme, sportet, fotografia, kërcimi apo çdo gjë tjetër që ju mban të zënë do të ishte shumë mirë.

Shkruaj nje koment

avatar
  Subscribe  
Notify of