Seks, drogë, orgji. Njihuni me prostitutat e dy shekujve (+18) -Albpress Daily News
Published On: Enj, Gus 24th, 2017

Seks, drogë, orgji. Njihuni me prostitutat e dy shekujve (+18)

Prostitucioni është një fenomen prej mijëra vitesh. Edhe pse kanë ndryshuar kohërat, prostitucioni, shqetëson shumë shoqëroi në botë, të cilët nuk e kanë legalizuar.

Për këto gra, kjo është një mënyrë për të fituarë lekë dhe një profesion. Shumë shtete i kanë legjitimuar, ndërsa shumë të tjerë ende i luftojnë.

Këto janë disa foto nga prositutat që nga periudha viktoriane deri në vitet ’90.