Rama publikon raportin për Kukësin: PS 7 mijë vota plus, bie PD e LSI... -Albpress Daily News
Published On: Pre, Gus 4th, 2017

Rama publikon raportin për Kukësin: PS 7 mijë vota plus, bie PD e LSI…

Kryeministri Edi Rama ka publikuar analizën e votave në Qarkun e Kukësit si edhe problemet dhe shqetësimet që ndajnë banorët e këtij qarku.

Sipas raportit të kryeministrit, qytetarët në Kukës kërkojnë zgjidhje emergjentë të ndërtimit të shkollave, infrastrukturës rurale si edhe cmilitalizimin e administratës. Provlem tjetër mbete papunësia dhe uji i pijshëm.

“Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Kukës.

Miqtë e këtij rrjeti nga qarku Kukës, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport✌🇦🇱

Faleminderit”, shkruan Rama.