Rama publikon klasifikimin “italian” për Shqipërinë -Albpress Daily News
Published On: Mar, Jan 9th, 2018

Rama publikon klasifikimin “italian” për Shqipërinë

Shpërndaj
Tags

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën këtë të martë duke publikuar në rrjetin social një video e cila tregon klasifikimin e kryer në një media italiane (La Stampa) për 5 shtetet që duhen vizituar këtë vit nga qytetarët.

Në vendin e parë rradhitet Shqipëria. Në video tregohen një sërë detajesh, të cilat mund t’i ndiqni më poshtë:

Statusi i Ramës:
MIRËMËNGJES

dhe me këtë klasifikim nga mediat italiane të 5 shteteve që kanë shënuar rritjen më të lartë të prenotimeve turistike në vitin e fundit, ku në krye qëndron si një thesar ende për tu zbuluar Shqipëria, ju uroj një ditë të mbarë