Rama publikon historinë e mjekes që la Italinë për QSUT/ Qytetarët: Kthehu me këmbë në tokë… -Albpress Daily News
Published On: Mar, Qer 5th, 2018

Rama publikon historinë e mjekes që la Italinë për QSUT/ Qytetarët: Kthehu me këmbë në tokë…

Shpërndaj
Tags

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjet një tjetër histori të mjekëve që vijnë nga vendet jashtë ku kanë studiuar dhe punuar për të koontribuar në spitalet e vendit. Këtë radhë ai tregon historinë e mjekes onkologe Bianka Shima.

Ajo tregon se ka studiuar në Romë dhe ka bërë edhe 5 vite specializim aty për raditerapi onkologjike.

“Jam kthyer me dëshirën e mirë që ccdo dijë që kam marrë jashtë ta sjellë në vendin time dhe me shpresën që të ndihmoj sa më shumë njerëzit”, thotë ajo.

Por qytetarët, ndjekësit e Ramës, në rrjet i kanë kërkuar Kryeministrit të kthehet me këmbë në tokë.