Qytetet evropiane ku mund të shijoni magjinë e vjeshtës! -Albpress Daily News
Published On: Die, Nën 12th, 2017

Qytetet evropiane ku mund të shijoni magjinë e vjeshtës!

Është thjesht magjike! Me përzierjen e ngjyrave të natyrës, që herë herë duket se luan në telajon e tokës. Gjethet duket si herë të zëna në faj, herë të inatosura, herë herë të zverdhura nga mërzia. Nxitoni të shijoni vjeshtën, para se të vijë dimri. Janë dhe vetëm pak ditë kur mund të shijoni nuancat e papërsëritshme të natyrës.

Por qytetet evropiane ku mund të shijohet më shumë vjeshta janë Parisi, qyteti I dashurisë dhe dritave. Dubrovnik, Berlin, Lisbona, Praga, Bruges, Budapest, Barcelona, Edinburg dhe Fierence, listohet nga Conde Nast Traveler  ndër qytetet evropiane ku ngjyrat e vjeshtës shijohen më tepër.