Qeveria merr një tjetër borxh/ 50 mln usd do të përdoren për... -Albpress Daily News
Published On: Mër, Kor 11th, 2018

Qeveria merr një tjetër borxh/ 50 mln usd do të përdoren për…

Qeveria shqiptare pritet të marrë një hua prej 50 milionë dollarësh, e cila do të shpenzohet për projektin e konektivitetit të rrugëve rajonale dhe lokale.

Marrëveshja që do të lidhet me Bankën Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim nga mbërritur për diskutim në Kuvend, ndërsa parashikohet që shlyerja e huasë të bëhet për një periudhë prej 29.5 vite.

Referuar relacionit të projektligjit, sipas scan.tv, efektet e pritshme nga zbatimi i këtij projekti lidhen me rehabilitimi i rrugëve rajonale dhe lokale, për të ofruar një lidhje më të mirë dhe më të sigurt me rajonet e përfshira ku jetojnë e punojnë rreth 80 000 banorë.

Shkruaj nje koment

avatar
  Subscribe  
Notify of