Pret veshët dhe hundën për t’u dukur si kafkë. E quan veten artist -Albpress Daily News
Published On: Enj, Gus 30th, 2018

Pret veshët dhe hundën për t’u dukur si kafkë. E quan veten artist

Një djalë nga Kolumbia ka prerë hundën dhe veshët, si dhe ka bërë tatuazh të zi rreth syve që fytyra e tij të duket si kafkë.

Kalaca Skull, emri i vërtetë i të cilit është Eric Yeiner Hincapie Ramirez, është një artist tatuazhesh që ka bërë procedura kirurgjikale ekstreme në dy vitet e fundit, thjesht për faktin se i kishte shumë qejf kafkat kur ishte i vogël.

22-vjeçari nisi të bënte modfikime vetëm pas vdekjes së nënës, e cila nuk e lejonte kurrsesi që ai të “mbulonte me art” fytyrën.

“Për mua, kafka është si motër, pjesë e familjes. Ndihem shumë i lidhur me kafkat, prandaj vendosa që të bëja këto modifikime”, thotë Kalaca Skull.

Shkruaj nje koment

avatar
  Subscribe  
Notify of