Presidenti grek, tjetër mesazh të fortë Shqipërisë. Ja çfarë thotë -Albpress Daily News
Published On: Enj, Shk 8th, 2018

Presidenti grek, tjetër mesazh të fortë Shqipërisë. Ja çfarë thotë

Shpërndaj
Tags

Presidenti grek Pavlopulos i eshte kthyer edhe njehere sot mesazheve direkte dhe kercenuese ndaj Shqiperise, duke i kujtuar integrimin.

Mediat greke raportojne se ai i referohet edhe çështjeve që kanë rishfaqur në anën tjetër këto ditë: “Është një gabim i madh që udhëheqja politike shqiptare të mbështesë të drejtat e supozuara të disave, bashkepunetore te nazizmit”.

Ai tha me tej, se “dëshira për t’u bërë anëtare e Bashkimit Evropian dhe mbështetja e të drejtave joekzistuese të bashkepunetoreve te nazizmit “nuk duket të tregojë një perspektivë serioze evropiane. Kur ka një pozicion tjetër, Greqia është këtu” për të ndihmuar vendin fqinj drejt BE-së, përfundoi ai.