Pasi ta shikoni këtë video, do të ndryshoni mendimin për abortimin -Albpress Daily News
Published On: Mër, Kor 4th, 2018

Pasi ta shikoni këtë video, do të ndryshoni mendimin për abortimin

Shumë shpesh kemi dëgjuar për abortin! Madje edhe në mediat dhe vendet e mëdha diskutohet nëse është e ligjshme ose jo të kryhet aborti.

Sigurisht, është një gjë e dhimbshme, por ka raste dhe situata shëndetësore kur dikush detyrohet të bëjë abortin.

Mirëpo nëpërmjet një video në mënyrë të animuar është ilustruar procesi i abortit dhe sigurisht duket një gjë e vështirë.

Pasi ta shikoni këtë video, mund të ndërroni komplet mendimin për abortin.

Shkruaj nje koment

avatar
  Subscribe  
Notify of