Parashikimi i motit për datën 11 Qershor -Albpress Daily News
Published On: Hën, Qer 11th, 2018

Parashikimi i motit për datën 11 Qershor

Sot (e hënë, dt.11) reshjet do të vijnë duke u pakësuar, duke u kufizuar në terrenet kodrinore-malore. Në zona shumё të kufizuara reshjet mund të jenë edhe në formë shtrëngate.

TEMPERATURAT

Sot (e hënë, dt.11) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:
në bregdet: 19 / 28 °C
në vendet e ulëta: 18 / 31 °C
në vendet malore: 12 / 28 °C