A ndikon gjumi në humbjen e peshës, ja përgjigjja -Albpress Daily News
Published On: Enj, Shk 1st, 2018

A ndikon gjumi në humbjen e peshës, ja përgjigjja

Shpërndaj
Tags

Sipas një studimi të kryer në Kings College në Londër, është vërtetuar se gjumi ndikon për të humbur kilogramët e tepërta, prandaj nëse dëshironi të bini në peshë duhet të rrini më gjatë në shtrat.
Nëse flini më tepër ju keni më pak nevojë për sheqerna dhe kalori për shkak se nuk I harxhoni ato gjatë natës. Kështu nëse flini më shumë së zakonisht ju do të konsumoni më pak ushqime dhe keni nevojë për më pak kalori.

Gjithashtu duhet edhe të shkoni në shtrat gjithnjë në të njëjtin orar, kjo ndihmon edhe më tepër metabolizmin tuaj.

Por për një gjumë të qetë gjithashtu ndihmon edhe përdorimi i çajrave qetësuese, ose një gotë qumësht përpara se të shkoni në shtrat.