Më e mirë e ëma se e bija! Gjeni cila është nëna dhe vajzat -Albpress Daily News
Published On: Pre, Mar 31st, 2017

Më e mirë e ëma se e bija! Gjeni cila është nëna dhe vajzat

Shpërndaj
Tags

Besoni apo jo, në foto janë dy motra dhe nëna e tyre Natali (majtas), e cila është 45 vjeç!

Natalia Vardel nga Australia ka një problem të veçantë – njerëzit vazhdimisht e përziejnë me vajzat e saj dhe mendojnë se këto tri femra janë motra.

“Njerëzit vazhdimisht pyesin nëse jemi motra, dhe ndonjëherë mendojnë se Justin (vajza e madhe) është nëna ime për shkak se është e gjatë e unë jam e më e shkurtë”, tha ajo për “Daily Mail”.