Tag archive for ‘Spanja heq fulën apostile. Shqipëria me sytë nga Greqia’
By Gjergji On Friday, February 3rd, 2017
0 Comments

Spanja heq fulën apostile. Shqipëria me sytë nga Greqia

Pas Italisë, Belgjikës dhe Gjermanisë, një tjetër vend anëtar i BE-së, Spanja, fillon zbatimin e regjimit pa legalizim të dokumenteve me Shqipërinë, sipas Konventës së Hagës. Ministria e Jashtme informon More...