Tag archive for ‘Shkelzeni debaton me Arminen për betimin ne Komision edhe në makinë…’
By Gjergji On Sunday, February 5th, 2017
0 Comments

Shkelzeni debaton me Arminen për betimin ne Komision edhe në makinë…

Betimi në komision i Shkëlzen Berishës është kthyer në temë diskutimi edhe për vet çiftin Berisha-Mevlani. Në videon komike më poshtë, shfaqen Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha që diskutojnë për More...