Tag archive for ‘gjoba’
By Gjergji On Friday, August 18th, 2017
0 Comments

Gjoba edhe për kalimtarët kur shkelin rregullat e qarkullimit, ja çfarë parashikohet

Policia Rrugore e Tiranës bën me dije se ka intensifikuar punën, për parandalimin dhe ndëshkimin e shkelësve të rregullave të qarkullimit rrugor, kryesisht atyre që qarkullojnë me shpejtësi tej normave More...

By Gjergji On Thursday, August 3rd, 2017
0 Comments

Pastrimi i Parave, lumë gjobash për bankat

Nga 30 milionë lekë gjoba në total, 10.7 milionë lekë duhet t’i paguajnë bankat e nivelit të dytë, të cilët penalizohen me 4 milionë lekë më shumë se në vitin 2015. Ndërsa zyrat e këmbimit valutor More...

By Gjergji On Saturday, July 29th, 2017
0 Comments

Policia Rrugore e Shqipërisë: Ja 5 këshillat që mund t’ju shpëtojnë nga gjobat dhe trafiku

Nëngrupi i Drejtimit dhe i Koordinimit i ngritur në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit, monitoroi dhe koordinoi strukturat dhe shërbimet policore lidhur me situatën e rendit dhe të sigurisë More...

By Gjergji On Tuesday, July 25th, 2017
0 Comments

Adresat e reja/ Afati skadon pas 48 orësh. Gjobë 10 mijë lekë kush nuk bën zhvendosjen

Qytetarët të cilëve nuk u përputhet adresa e vendbanimit real, me atë të regjistruar në gjendjen civile kanë vetëm 48 orë kohë për të kryer procedurat e zhvendosjes. Drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes More...

By Gjergji On Wednesday, January 25th, 2017
0 Comments

Makinat, falën detyrimet e papaguara deri në 2010/ Falën gjobat e kamatat deri në fund të 2014-ës

Tregu i makinave pritet çlirohet nga detyrimet e prapambetura ndaj shtetit, pas miratimit të ligjit të faljes. Ky i fundit parashikon fshirje të gjithë detyrimeve deri në fund të 2010-ës, dhe fshirje të More...

By Gjergji On Monday, January 23rd, 2017
0 Comments

Drafti: Të gjitha detyrimet dhe gjobat që falen

Ministria e Financave ka hartuar draftin për faljen e detyrimeve deri dhjetor të vitit 2010, faljen e gjobave dhe kamatëvonesave për periudhën nga 2011-2014 me kusht që të paguhen detyrimet si dhe faljen More...