Tag archive for ‘Debati me Llallen dhe zgjedhjet/Lu takim 30 minutesh me Ramen’
By Gjergji On Friday, February 3rd, 2017
0 Comments

Debati me Llallen dhe zgjedhjet/Lu takim 30 minutesh me Ramen

Për të dytën ditë rradhazi, Ambasadori amerikan i është drejtuar Kryeministrisë, por kësaj rradhe për një takim me kryeministrin Edi Rama i cili sapo është kthyer nga një vizitë në Kosovë. Për më More...