Përdorni selino dhe limon kundër diabetit

Diabeti është një nga sëmundjet që nuk shërohet asnjëherë, por mund të bashkëjetosh me të me një regjim të kontrolluar ushqimor. Për mos t’u rënduar dhe për pasojë, mos të prekeni nga sëmundje të tjera që shkakton diabeti, duhet të përdorni selinonë dhe limonin. Përgatisni me to një lëng dukezierë një sasi të caktuar More...

by Gjergji | Published 2 days ago
By Gjergji On Wednesday, March 22nd, 2017
0 Comments

Tabela: Tumoret zbresin në moshat e reja, rritet ndjeshëm numri i të prekurve

Prevalenca për mijë banorë më të sëmurë më kancer shihet të ketë pësuar rritje me 70 për qind gjatë dekadës së fundit në Shqipëri, sipas të dhënave spitalore, të bëra të ditura me kërkesë More...

By Gjergji On Monday, March 20th, 2017
0 Comments

Spanjollët dhe italianët: Turizmi estetik, alarm epidemik në Shqipëri, xhungla e ndërhyrjeve estetike

E përditshmja spanjolle ‘El Pais’ ka lëshuar alarmin sa u përket ndërhyrjeve estetike në Shqipëri për shkak të mungesës së infrastrukturës shëndetësore dhe legjislacionit të munguar Nuk mungojnë More...

By Gjergji On Sunday, March 19th, 2017
0 Comments

Efektet anësore të kontraceptivëve

Kontraceptivët që kanë për bazë hormonet, shpesh shkaktojnë efekte anësore të padëshirueshëm. Mund të mos e dini se çka saktësisht toleron organizmi juaj kështu do të ishte mire të provoni disa prej More...

By Gjergji On Sunday, March 19th, 2017
0 Comments

Pse duhet të përdorni deodorant të meshkujve?

Shumica e femrave preferojnë deodorantet e meshkujve, duke pohuar se janë më të fortë dhe funksionojnë më mirë se sa versionet e femrave. Gjëndrat e djersës tek meshkujt prodhojnë më shumë djersë, More...

By Gjergji On Thursday, March 16th, 2017
0 Comments

10 minuta në ditë dhe do të keni vithe të forta dhe këmbë të skalitura mirë

Këto ushtrime do t’ju ndihmojnë që t’i forconi, ndërkaq vithet e ngritura dhe të forta do të jenë vetëm një bonus! Ushtrimet mund t’i bëjnë edhe personat me angazhime të mëdha, pra arsyetime më More...

By Gjergji On Tuesday, March 14th, 2017
0 Comments

Sëmundjet nga hipertensioni, Shqipëria në zonën e rrezikut

Shqiptarët po prekën gjithnjë e më shumë nga sëmundjet që lidhen me hipertensionin, sipas Observatorit Global të Shëndetit. Vendi ynë është në zonën e rrezikut në mesin e vendeve që kanë prevalencën More...

By Gjergji On Tuesday, March 7th, 2017
0 Comments

Mungesa e hekurit në organizëm vërehet nga këto simptoma

Gjithmonë ndiqni shenjat që trupi juaj i dërgon. Këto janë simptomat më të zakonshme të mungesës së hekurit në trup. Lodhja e vazhdueshme dhe gulçimi Nëse me shpejtësi fillon t’ju merret fryma More...

By Gjergji On Tuesday, February 28th, 2017
0 Comments

Një hudhër në vaginë për gjithë natën, do mahniteni nga efekti shërues

Infeksioni majà është një problem i madh shëndetësor dhe mjaft i zakonshëm i cili ndodh për shkak të rritjes së jashtëzakonshme të kërpudhave të njohura si Candida ose majà në trupin e njeriut. Problemi More...

By Gjergji On Tuesday, February 21st, 2017
0 Comments

Shikoni efektet e kurës me kanabis tek kjo vajzë

Kjo vajzë vuan nga një paralizë cerebrale dhe autizëm. Kurat që jepnin mjekët nuk jepnin efektin e duhur për ta qetësuar. I ati vendos të provojë kurën me kanabis dhe videoja tregon efektet  More...