Published On: Wed, Apr 19th, 2017

Nga prostitutë në prezantuese televizive, rrëfimi i 24 vjeçares seksi që flinte me 10 meshkuj në natë (+18)

Senada Nurkic është vajza 24 vjeçare që ka punuar si prostitutë dhe thotë se nuk është turpëruar fare, pasi ka qenë si çdo punë tjetër.

E njohur me emrin Maca Diskrecia ajo ka treguar se këtë e ka bërë për të mbijetuar dhe se ka fjetur me 10 meshkuj në një natë, shkruan Dailystar.

“Ndonjëherë unë mendoj se jam e sëmurë për seks duke e dashur atë aq shumë. Dhe unë mendoj se unë jam nimfomane”, ka thënë ajo.

“Më është dashur ta shes trupin për të mbijetuar dhe për të ndihmuar familjen time, me ato para që nuk më dukej mënyrë e keqe për t’i fituar”, është shprehur më tutje.

Tani ajo është prezantuese televizive, por një zëdhënës për kanalin Pink, i cili transmetohet The Mighty Program i prezantuar nga Nurkic, konfirmoi se ai ishte anuluar.

Kjo për arsye se shumica e shikuesve kishin thënë se ajo nuk ishte e denjë për një program të tillë në një televizion nacional.

Senada kishte bërë disa pretendime të stuhishme për punën e saj të dytë, dhe nuk ka frikë nga arrestimi për  shkak se ajo është në lidhje me një politikan.