Published On: Wed, Apr 19th, 2017

Foto/ Shiu i pranverës përmbyt asfaltin elektoral në Vlorë

Ka mjaftuar shiu i rënë paraditen e sotme për të përmbytur një sërë lagjesh në qytetin bregdetar të Vlorës. Edhe pse muajt e fundit janë bërë disa investime dhe është shtruar asfalt në rrugë, sërish ka patur probleme duke vënë në dyshim edhe cilësinë e këtyre punimeve.

Nuk është hera e parë që vertetohet se asfalti i shtruar dy muaj para zgjedhjeve është vetem për vota…

Siç tregojnë edhe këto foto, janë disa lagje të qytetit bregdetar të përmbytura nga uji i shiut.  Ndërkohë që ka pasur mjaft probleme në qarkullimin e automjeteve dhe kalimtarëve. /Opinion.al

*Foto nga përmbytjet në qytetin e Vlorës