Published On: Mon, Oct 30th, 2017

Në këtë vend të Evropës, prostitutat po e shesin trupin për më pak se 5 euro

Prostitutat në këtë qytet britanik, shesin trupin e tyre Punonjësit e seksit në një qytet të madh britanik thuhet se po shesin trupat e tyre për vetëm 4 euro.

“Faji” i kësaj po thuhet të jetë fluksi i madh i konkurrentëve të prostitutave nga Evropa Lindore.

Kjo pjesë e Liverpool-it është shtëpia e dytë e përqendrimit të këtyre punëtoreve të seksit në vend, por tensionet po rriten mes të punëtoreve tradicionale dhe një fluksi të madh të grave nga Evropa Lindore.

Pretendohet se emigrantët po +ulin çmimet, sipas Liverpool Echo.

Duke folur në një dokumentar të BBC, një burrë me emrin Liam, i cili jeton në zemër të rrethit me dritë të kuqe dhe pretendohet se kujdeset për punëtoret, tha: “Disa vajza po e bëjnë edhe për 4 funta”.