Published On: Sat, Oct 21st, 2017

Collaku: ja mesazhi që i ka shkuar Ramës në telefon…

Kreshnik Çollaku, drejtor i departamenit te marrdhenieve me jashte ne Partine Demokratike ka shkruar ne rrjetet sociale se “nga Italia mberriten sonte 380 faqe te tjera prova per dosjen Tahiri-Habilaj…(dhe jemi ende ne fillim)”.

Teksa ka publikuar nje tekst qe thote se eshte mesazhi qe i ka derguar kryeministrit Rama nje ambasade e rendesishme.

“Mesazh i oreve te vona e nje ambasade te rendesishme drejtuar Kryeministrit :
“Ne besojmë se kryeministri do ta mbajë premtimin që na ka dhënë prej kohësh dhe nuk do ta pengojë drejtësinë, në të kundërt ai do të gjendet përpara të papriturave të pakëndëshme”.