Published On: Wed, Oct 11th, 2017

Jeta luksoze e Kim Jong Un në klubin e golfit në Korenë e Veriut (foto)

Ndonëse populli i Koresë Veriore jeton në varfëri ekstreme, diktatori i shtetit të vetëm komunist dhe më të izoluar në Botë, po bën një jetë luksoze.

Daily Star ka publikuar një fotografi të rralla që tregojnë rrugën dhe klubin luksoz të golfit.

Ai është larg vetëm 30-minuta me makinë nga kryeqyteti i Phenianit dhe mirëpret turistë të pasur dhe një pjesë të vogël të koreanëve të veriut.

Vizitorët që bëjnë udhëtimin në këtë kurs shpesh gëzojnë një paqe dhe qetësi të tmerrshme – me sa duket vetëm rreth 30 vizitorë në ditë e bëjnë udhëtimin.

Parulla gjigante janë të varura rreth kursit të dedikuar për “marshallin e respektuar” Kim.

Por përveç kësaj, udhërrëfyesit e turit pretendojnë se mund të harrosh se ishit në Korenë e Veriut.