Published On: Sun, Sep 17th, 2017

Seks me kafshët? Ja preferencat sipas shteteve

Akademikët amerikanë Ogi Ogas dhe Sai Gaddam kanë bërë në librin e tyre “Një miliard mendime të liga” edhe një studim për seksin me kafshët.

Ata zbuluan se kafshë të ndryshme janë popullore në vende të ndryshme.

Për shembull, amerikanët pëlqejnë që të kërkojnë më shumë për seks të njerëzve me qentë.

Në total, në mbarë botën seksi me qentë është më i kërkuari.

Britanikët nga ana e tyre preferojnë më shumë seksin me kuajt poni. Në mbarë botën, kuajt janë kafsha e dytë më e kërkuar për porno.

Egjiptianët janë më të interesuar për një kafshë karakteristike për vendin e tyre, devetë.

Në Zelandën e Re preferojnë delet. Dhe po, shakatë për ta janë të vërteta.

Studiuesit thonë se ky nuk është vetëm një kuriozitet kalimtar.

Gjysma e atyre që kanë kërkuar në internet për porno me kafshët e bëjnë atë vazhdimisht.