Published On: Sun, Sep 17th, 2017

Duan jetë më të mirë, por…i pret mizerja dhe seksi. Ja prostitutat e ‘reja’

Kjo është jeta e re e refugjatëve që rrezikojnë jetën duke kaluar detin Mesdhe për të ardhur në Evropë për një jetë më të mirë.

Fati i keq, që i ka ndjekur në vendin e tyre të lindjes, në Afrikë, i pret edhe në Itali.

Këto janë nigerianet që vijnë me skafe në Itali, por përfundojnë si prostituta.

Jeta e tyre është mizerabël. Shikoni fotot e meposhtme.