Published On: Wed, Sep 6th, 2017

Përse meshkujt pëlqejnë më shumë biondet për të kryer marrëdhënie?! Shpjegimi është befasues

Sipas disa studimeve të fundit thuhet se bjondet përveçse janë tërheqëse shumica prej tyre mendojnë shumë edhe për aktin seksual. Kjo për shkak të lidhjes së tyre me kordonin e kërthizës për marrëdhënie seksuale.

Ndërkaq të gjitha testimet rezultuan se biondet janë edhe më aktive në shtrat duke bërë që vetëm për një natë 60% e tyre kë kryejnë marrëdhënie duke lënë prapa flokëkuqet me 58%, dhe brunet të fundit me 51%.

Flokëverdhat beqare gjatë jetës së tyre mendohet të kenë partner seksual deri në 10, flokëkuqet deri në 9 ndërsa zeshkanet nga 8-të.