Published On: Sat, Aug 12th, 2017

“Sekreti që kuptova për burrin pas 22 vitesh martesë, më ka lënë pa mend”

Një grua 42-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun” historinë e trishtë që po i bën burri i saj. Ajo ka treguar se burri i saj është dhënë shumë pas pornografisë dhe se kjo po e shkatërron martesën e tyre.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:

Mendova se martesa ime ishte e lumtur derisa zbulova jetën sekrete të burrit tim.

Unë jam 42 vjeçe, ai është 45 vjeç dhe ne kemi qenë të martuar për 22 vjet. Ne kemi një djalë 20-vjeçar.

Tre vjet më parë, djali jonë më tha se kishte gjetur pornografinë BDSM në kompjuterin tonë familjar fotografi të aktores pornografike me kokën e organit gjenital të bashkëshortit tim të ngjitur.

Nëna ime ishte duke u trajtuar për kancer në atë kohë, kështu që e fsheha atë nën qilim.

Burri im vazhdoi të shikonte pornografi, duke mos e ditur se unë e dija.

Kam gjetur gjithashtu e-mail sekrete drejtuar “Misteret” dhe “Sllavet”.

Kur u konfrontova me të, ai më tha se e-mail i tij duhet të ishte hakuar. Por, unë nuk mendoj kështu.

Disa muaj më parë, kam dashur të ridizajnoj kopshtin tonë dhe vendosa të pastroj derën.

Kam gjetur disa kuti të fshehura dhe brenda ka pasur lodra seksuale, duke përfshirë litarë dhe kamxhik.

Burri im këmbënguli se ata nuk ishin të tij dhe dikush duhet t’i kishte hedhur ato atje.

Nuk mund të vendos nëse duhet të largohem.

Jam e sëmurë nga gënjeshtrat e tij, por 22 vjet janë një kohë e gjatë për të hequr dorë.

Përgjigjja e psikologes:

Jepni burrit tuaj një shans të fundit për të ndryshuar.

Tregoni atij se ju e dini se ai është duke ju gënjyer dhe ai duhet të bëjë një përpjekje të vërtetë për t’u ndalur, sepse ju jeni lënduar shumë.

Po dëmton marrëdhënien tuaj, sepse interesimi dhe vëmendja e tij po shkon diku tjetër.

Sugjeroj që ai të fillojë me programin e lirë të rimëkëmbjes së Kick Start (sexaddictionhelp.co.uk).

E-fletëpalosja ime “I varur nga seksi”, mund të ndihmojë gjithashtu.

Por, i takon atij që të bëjë përpjekje.

Ju nuk mund ta bëni atë për të, pa marrë parasysh se sa doni këtë ndryshim.

Nëse refuzon, ju ose mund të përpiqeni të injoroni atë që ai po bën – që unë mendoj se ju do të përpiqeni të bëni – ose të ndaheni me të. Është një zgjedhje e vështirë.