Published On: Fri, Aug 11th, 2017

Ky fustan është më i shtrenjti në botë

Projektuesi i Malajzia, Faizal Abud tetë vite më parë pavarësisht krizës së madhe ekonomike në botë, vendosi që të dizajnojë një fustan luksoz, të cilin e quajti “Nightingale e Kuala Lampur”.

Ky krijim është bërë nga mëndafshi, byryngjyk dhe saten, kurse ka 751 diamante të 70 karatëve.

Ai tha se diamantet e vendosura ne fustan janë të përhershme. Kompania “Stylo” ka veshjet më të shtrenjta në botë. E menaxheri Nancy thekson se ka mjaft njerëz të interesuar që ta blejnë këtë fustan.

Shansin për ta provuar këtë veshje e ka pasur vetëm një aktore indiane Kavita Sidhu.